Eimerssingel Arnhem (1)

Realisatie

Naast wonen met geïntegreerde zorg kunnen de cliënten in De Vogelwikke ook gebruikmaken van dagbesteding. Het gebouw bestaat uit vier bouwlagen. Op de begane grond is dagbesteding met dire groepen gesitueerd. Verdeeld over de verdiepingen daarboven zijn er in totaal 42 appartementen/studio’s waar mensen met een lichamelijke ne/of verstandelijke beperking zelfstandig kunnen wonen. Ieder appartement heeft een eigen keuken met sanitair. Het pand is erop gericht dat iedereen zoveel mogelijk zelfstandig kan functioneren en gebruik kan maken van de zorg die hij of zij nodig heeft.
Aan de buitenzijde zijn BIA gevelstenen gemetseld met dunbedmortel. Deze lange betonstenen van BIA geven het gebouw qua vormgeving en kleurnuance een sculpturen uitstraling. Het gebouw is aangesloten op het stadsverwarmingsnet en beschikt over in totaal 160 PV-panelen, zo is het gebouw voor een belangrijk deel voorzien in de eigen energiebehoefte. Het gebouw heeft een energielabel A+++ en een GPR-score van 7,5.

Galerij

Eimerssingel Arnhem (1) Eimerssingel Arnhem (2) Eimerssingel Arnhem (3) Eimerssingel Arnhem (4) Eimerssingel Arnhem (5) Eimerssingel Arnhem (6) Eimerssingel Arnhem (9) Eimerssingel Arnhem (10) Eimerssingel Arnhem (11) Eimerssingel Arnhem (12) Eimerssingel Arnhem (7) Eimerssingel Arnhem (8)