Realisatie

De draagconstructie omvat prefab betonnen kolommen en wanden, ondersteund door een staalconstructie. De verdiepingsvloeren zijn gemaakt van kanaalplaatvloeren met een gewapende druklaag, terwijl het dak een staaldak betreft.

De gevels zijn voorzien van prefab betonnen gevelelementen, gedeeltelijk afgewerkt met stalen gevelbekleding. De W+E installaties en de liftinstallatie zijn uitgevoerd door derden, evenals de bouw van de stalen opslagboxen en de roldeuren.

Dit project werd succesvol opgeleverd in december 2019, dankzij de toewijding van ons ervaren projectteam. De architectonische visie achter dit project is gerealiseerd door Traanberg & Partners uit Rotterdam, terwijl KBMA uit Wijchen verantwoordelijk was voor de bouwdirectie.

Bij PHB Elst zijn we trots op dit innovatieve nieuwbouwproject, dat een prachtige aanwinst is voor de omgeving. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Galerij

Shurgard Utrecht Shurgard Utrecht Shurgard Utrecht Shurgard Utrecht Shurgard Utrecht Shurgard Utrecht Shurgard Utrecht Shurgard Utrecht Shurgard Utrecht