Storingen

Onze PHB-vaklieden van de afdeling Service / Onderhoud zijn échte oplossers. Professionals die ervoor gaan om een storing of defect zo snel en efficiënt mogelijk te verhelpen. Zij gaan elke dag (en nacht) met hun goed uitgeruste werkbus op pad. Om bijvoorbeeld lekkages te verhelpen, nieuwe sloten te plaatsen, scheurvorming te repareren of een klemmende deur weer soepel te laten draaien. Onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar waardoor urgente storingen dus altijd direct opgepakt kunnen worden.

Storingen service en ondrhoud
Service & onderhoud

Planmatig onderhoud

Naast de urgente storingen pakt de afdeling Service / Onderhoud ook preventieve en planmatige werkzaamheden op. Zorgvuldig preventief onderhoud kan storingen of calamiteiten juist voorkomen.  Het spreekwoord “voorkomen is beter dan genezen” is hier dan ook erg van toepassing. Het op tijd vervangen van rubbers, smeren van sloten of schoonmaken van filters, zijn hier voorbeelden van.  

Door middel van plansoftware wordt de meest efficiënte (en duurzame) serviceroute voor onze monteurs berekend. De monteurs leggen hun werkzaamheden en gebruikte materialen per melding vast in hun tablet, waardoor we snel en duidelijk gespecificeerd kunnen factureren.  

Badkamer-, keuken- en toiletrenovaties

Woningcorporaties en beleggers hebben de uitdaging om hun portefeuille kwalitatief op orde te houden. Voor deze opdrachtgevers renoveren we badkamers, keukens en toiletten op een efficiënte manier. Vaak zijn de woningen waar we aan het werk zijn bewoond en een renovatie vraagt veel van de bewoners. Duidelijke communicatie over wat zij kunnen verwachten, vinden wij dan ook heel belangrijk. De doorlooptijd houden we zo kort mogelijk om de overlast voor de bewoner zo minimaal mogelijk te houden. 

 Met de keuze van de materialen die we toepassen, houden wij rekening met het gebruiksgemak, onderhoudsvoorschriften en duurzaamheid. Zo zorgen we er samen voor dat de woningen toekomstgericht aangepakt worden en dat zowel onze opdrachtgever als de bewoner van de woning tevreden is. 

Service & onderhoud