Restauratie

Energetische vraagstukken

Daarnaast bieden we deskundig advies voor het transformeren van monumentale panden. We begrijpen de balans tussen het behouden van de monumentale waarde en het creëren van een functionele en winstgevende bestemming voor het pand.

Voor energetische vraagstukken, die vaak maatwerk vereisen, kunt u ook bij ons PHB-team terecht. We beschikken over hooggekwalificeerd personeel dat gespecialiseerd is in het aanpakken van complexe energetische uitdagingen.

Toegewijd aan restauratie

Bij PHB zijn we ten eerste toegewijd aan restauratie. We hebben vaklieden in dienst die iedere dag met liefde de authentieke details van toen, weer in ere herstellen. Daarnaast zijn wij ook toegewijd aan het opleiden van de volgende generatie vakmensen. Als een Erkend Leerbedrijf Restauratie leiden we nieuwe talenten op om de kwaliteit van restauratiewerkzaamheden te waarborgen voor de toekomst. Alle medewerkers volgen jaarlijks cursussen en trainingen om bij te blijven inzake de geldende Uitvoerings Richtlijnen (URL’s). Onze inzet voor restauratie, energetische efficiëntie en het behoud van ons erfgoed blijft onverminderd sterk.

Restauratie