Facility

Gebouwbeheer

Bij ons staat gebouwbeheer centraal, waarbij we op maat gemaakte meerjarige overeenkomsten aanbieden, afgestemd op uw kwaliteitseisen en budget. Wij leveren diensten voor dagelijks, contractueel en planmatig onderhoud. Sinds 2015 zijn schoolbesturen verantwoordelijk voor het buitenonderhoud, wat een nieuwe uitdaging met zich meebracht. Wij begrijpen deze transitie en bieden ondersteuning voor zowel korte- als langetermijnonderhoud.

Onze expertise en ervaring stellen ons in staat hoogwaardige diensten te bieden en langdurige relaties op te bouwen. We zorgen voor meerjarige onderhoudsplannen volgens NEN 2767, serviceonderhoud en een transparante webomgeving (SG Facilitor) voor real-time monitoring. Daarnaast hebben we een eigen servicedienst die 24/7 beschikbaar is voor calamiteiten.

Kernwaarden

Efficiëntie en effectiviteit zijn onze kernwaarden. Met 5 jaar praktijkervaring ondersteunen wij onderwijsinstellingen in gebouw- en energiebeheer, meerjarig onderhoud en facilitair onderhoud. Dit stelt scholen in staat om zich volledig op hun kerntaken te concentreren. Een goed onderhouden schoolgebouw heeft een positieve invloed op leerlingen, leerkrachten en onderwijsprestaties, en daarom bieden wij cruciale ondersteuning. Onze praktische, klantgerichte benadering voorziet in maatwerk en de betrokkenheid van een vast contactpersoon en team.

Energiebeheer is van essentieel belang. PHB Facility zet zich in voor duurzaamheid door bewust om te gaan met energiebronnen, zoals gas, water en elektriciteit. Wij helpen scholen energiebewuster te worden en te besparen. Groene alternatieven, zoals zonne-energie, worden onderzocht. Onze ervaring toont aan dat we met succes energieverbruik kunnen verminderen en exploitatiekosten kunnen verlagen.

Facility
PHB medewerkers

Expertise & Toewijding

PHB Facility is klaar om uw partner te zijn voor beheer en onderhoud van uw vastgoed. Onze expertise en toewijding zorgen voor hoogwaardige dienstverlening en een zorgeloze vastgoedportefeuille. Uw tevredenheid staat voorop en we kijken ernaar uit om samen te werken aan de optimalisatie van uw vastgoedbeheer.