The Gallery Brummen (8)

Realisatie

In het souterrain (ca. 800 m2) zijn er getoogde, geschilderde plafonds gemaakt met segmentbogen tussen de kolommen. Verder zijn in de bestaande vloer leidingen ingefreesd voor een door derden aan te leggen vloerverwarming en is de complete 2e verdieping geëgaliseerd en voorzien van een vloercoating. Het bestaande hoofdtrappenhuis is doorgezet tot de 2e verdieping, hierbij is de gehele trapopgang aangepast.

De 2e verdieping (zolder) is compleet voorzien van nieuwe plafonds en is er een grote nieuwe lichtkap geplaatst van 6.5 x 10,5 m1. Hierdoor moesten er grote kanaalplaatvloeren uit het pand worden gedraaid. In het souterrain hebben we getoogde plafonds aangebracht. De bijgevoegde foto’s geven het eindresultaat weer.

Lichtkap en autolift

De lichtkap is geplaatst door in het bestaande stalen dak een opening te maken en hierin een nieuwe staalconstructie met de nodige betimmeringen aan te brengen. Onder de lichtkap bevinden zich de centrale trapopgang en de autolift. De sparing in de 2e verdiepingsvloer is zo groot als de lichtkap gemaakt. Hiervoor dienden er een aantal kanaalplaatvloeren via de daksparing het pand uit gehesen te worden.

Op het bestaande dakterras is de bestaande borstwering gesloopt en voorzien van een nieuw hekwerk. De aluminium pui is tevens vervangen. Op de 1e verdieping is het bestaande restaurant gesloopt, de trappen aangepast en voor het grootste deel voorzien van een nieuwe vloercoating. Voor de personenlift moesten er diverse sparingen gezaagd worden om de nieuwe lift op een andere plaats aan te kunnen brengen. Er zijn stalen brandwerende puien geplaatst en diverse wanden gesloopt. Verder is er een nieuwe autolift aangebracht.

The Gallery Brummen (7)

Galerij

The Gallery Brummen (7) The Gallery Brummen (8) The Gallery Brummen (1) The Gallery Brummen (2) The Gallery Brummen (3) The Gallery Brummen (4) The Gallery Brummen (5) The Gallery Brummen (6)