Hotelkamers Elst

Realisatie

In bouwteam-verband is met onze opdrachtgevers een eerste aanzet gemaakt voor een nieuwe indeling van de badkamers en het toilet. Daarnaast is het verwijderen van bestaande inbouwkasten en de wandafwerking van gang en hotelkamers zelf besproken. Met enkele opties in wand en vloertegels,  keuze van gewenst sanitair en wandafwerkingen zijn we uiteindelijk tot een definitief ontwerp gekomen met bijbehorende passende kosten.

Doordat dit werk naar voren was geschoven in de planning (vanwege Corona) was het voor de partijen kort dag maar de realisatie is enorm goed verlopen. Hierbij ook dank aan onze partners voor de prettige samenwerking.

Oplevering

Al onze eigen en ingeleende vaklieden hebben dit als een zeer leuk en uitdagend werk ervaren waar iedere dag met veel toewijding en betrokkenheid aan is gewerkt. Onze mensen zijn door de opdrachtgever goed verzorgd !

PHB heeft de werkzaamheden uitgevoerd en afgerond. Een erg leuk werk om uit te mogen voeren met als einddoel een heel tevreden klant en weer hele mooie hotelkamers. Een mooie prestatie voor zowel PHB als Het Wapen van Elst.

Hotelkamers Elst

Galerij

Hotelkamers Elst Hotelkamers Elst Hotelkamers Elst Hotelkamers Elst Hotelkamers Elst Hotelkamers Elst