Oude Ambachtsschool trap

Realisatie

Er zijn 70 appartementen ontwikkeld, elke allen gasloos zijn. De vloerverwarming is aangesloten op het stadsverwarmingsnetwerk. Aan de kopse kanten van het gebouw zijn 2 nieuwe liften geplaatst die ervoor zorgen dat, naast de indrukwekkende hoofdentree, twee nieuwe entreezones zijn gerealiseerd voor de ontsluiting van het woongebouw. In de appartementen is de historische setting nog aanwezig, maar ook het eigentijdse wooncomfort. Alle kozijnen zijn vervangen en voorzien van isolatieglas. De appartementen lopen uiteen van een kleine 65 m2 tot ruim 165 m2 waarbij de schoolsfeer die aan vroeger doet denken is blijven hangen.

De woningen waren tijdens de werkzaamheden in bewoonde staat. Een goede afstemming met de bewoners was dan ook erg belangrijk.

Galerij

Oude Ambachtsschool nieuwe keuken Oude Ambachtsschool lichtinval Oude Ambachtsschool wasbak Oude Ambachtsschool kamer Oude Ambachtsschool luchtfoto Oude Ambachtsschool wie wil, zal slagen Oude Ambachtsschool trappenhuis Oude Ambachtsschool trap Oude Ambachtsschool