Audi Zenna Velp (7)

Realisatie

In 2015 heeft PHB De Combi het pand van Audi Zenna, gelegen aan de Florijnweg 35 (De Beemd) te Velp, verbouwd inclusief de aanpassingen aan installaties en beveiligingsinstallaties. 

Ter plaatse van de showroom zijn de entree en de gevels gerestyled. De gevels zijn conform de richtlijnen voorzien van een aluminium geperforeerde Audi façade (ca. 350m2). Bestaande aluminium vliesgevels zijn aangepast om de nieuwe entree met tochtsluis te kunnen realiseren. De bestaande klantentoiletten zijn gerenoveerd. De parkeerplaatsen aan de voorzijde zijn tevens door ons voorzien van een nieuwe bestrating. 

De dakbedekking van het complete pand is voorzien van een nieuwe witte bitumineuze dakbedekking. Op het dak zijn PV-panelen geplaatst.

Werkplaats

In totaal is de bestaande werkplaats met 450 m2 vergoot en zijn er in totaal zes nieuwe bruggen geplaatst. De totale werkplaats is vervolgens voorzien van een nieuwe vloercoating. In de uitbouw is een ruimte voor Direct Aanname gerealiseerd.

Ter plaatse van de werkplaats zijn de terreinverhardingen aangepast en zijn er extra parkeerplaatsen bij gekomen. Er zijn nieuwe hekwerken geplaatst en er is een buiten wasplaats gemaakt. De remmentestbank en diverse olie opvangputten zijn verplaatst. Onder de bestaande hellingbaan is een opslagruimte gebouwd. 

Audi Zenna Velp (5)

Galerij

Audi Zenna Velp (1) Audi Zenna Velp (4) Audi Zenna Velp (5) Audi Zenna Velp (6) Audi Zenna Velp (7) Audi Zenna Velp (19) Audi Zenna Velp (11) Audi Zenna Velp (12) Audi Zenna Velp (13) Audi Zenna Velp (14) Audi Zenna Velp (15) Audi Zenna Velp (16) audi zenna velp Audi Zenna Velp (19) (1) Audi Zenna Velp (20) Audi Zenna Velp (21) Audi Zenna Velp (25) Audi Zenna Velp (24) Audi Zenna Velp (23) Audi Zenna Velp (22) Audi Zenna Velp (9)