Duurzame bouw

Wat levert duurzame nieuwbouw mij op?

Wanneer u bouwplannen heeft op het gebied van onderwijs, zorg of bedrijfshuisvesting, denken wij graag met u mee. Het liefst al in de ontwerpfase. Wij zetten onze kennis en ervaring graag in om uw plannen voor duurzame nieuwbouw haalbaar te maken. Hierbij kijken we naar uw plannen en wensen. Ook proberen wij de bouw van uw pand naar volle tevredenheid te realiseren wat betreft kwaliteit, functionaliteit, milieuvriendelijkheid en toekomstbestendigheid. Wij hebben al veel schoolgebouwen, multifunctionele accommodaties, zorgcomplexen, zorgwoningen en andere soorten huisvesting voor bedrijven en overheid gerealiseerd.

Duurzame nieuwbouw

We staan allemaal voor de grote uitdaging om de gebouwde omgeving in 2050 energieneutraal te laten zijn. PHB Deventer heeft een speciaal team “duurzaamheid & innovatie” dat zich enkel bezighoudt met het bedenken en ontwikkelen van slimme duurzame concepten voor onze klanten, zoals een plan voor duurzame nieuwbouw. Hierbij werkt ons team nauw samen met leveranciers van innovatieve producten die de bouw zullen gaan veranderen. Wij denken verder dan alleen het opwaarderen van een energielabel en ontwikkelen volledig zelfvoorzienende concepten op het gebied van energie. PHB Deventer stelt haar kennis graag beschikbaar aan haar klanten. Op deze manier kunnen we adviseren in slimme, rendabele oplossingen.

duurzaam bouwen deventer
Hout voor duurzaam renoveren woning

Waarom kiezen voor PHB Deventer?

PHB Deventer heeft drie pijlers waar wij bij elke beslissing rekening mee houden. De eerste pijler is betrouwbaarheid. Wat wij zeggen, doen we. Vraagt u om duurzame nieuwbouw? Dan krijgt u duurzame nieuwbouw. Wij hebben bij onze klanten een naam opgebouwd als betrouwbare partner, maar realiseren ons ook dat we dit elke dag opnieuw waar moeten maken. De tweede pijler is kwaliteit. Bij PHB Deventer hebben we onze bedrijfsprocessen zo ingericht dat de kwaliteit van onze prestaties altijd wordt gewaarborgd. Wij zijn gecertificeerd volgens de kwaliteitsnorm ISO9001:2015. Deze kwaliteitsnorm gebruiken we als middel om onze kwaliteit te borgen, te meten en te evalueren met onze klanten. De laatste pijler is service. Wij ontzorgen onze klanten ook graag buiten de projecten om. Met onze serviceafdeling kunnen we snel schakelen als een klant hulp nodig heeft.

Locaties

PHB Deventer

Duurstedeweg 4

7418 CK Deventer

0570 – 63 44 55 Bekijk PHB Deventer

PHB Elst overzicht

PHB Elst

Kolk 5

6662 WE Elst

0481 – 365 111 Bekijk PHB Elst

PHB Nieuwegein overzicht

PHB Nieuwegein

Twentehaven 1

3433 PT Nieuwegein

085 – 064 77 15 Bekijk PHB Nieuwegein

PHB West locatie

PHB West

Timmerwerf 52

1969 NJ Heemskerk

085 – 064 77 10 Bekijk PHB West