Waarom duurzaam?

Wij vinden het belangrijk om rekening te houden met de mens en natuur. Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat bouwen niet altijd even goed is voor het milieu en de omgeving. Daarom proberen wij in ieder geval zo groen mogelijk te bouwen, zodat ook wij ons steentje bijdragen aan de maatschappij. En groen bouwen is niet alleen voordelig voor de omgeving, maar ook voor u! Door slimme en rendabele bouwoplossingen gaan materialen langer mee en zijn ze van hogere kwaliteit. Des te groener wij bouwen, des te groter de kans dat u uw investering terugwint.

Groen bouwen
Groen bouwen

Hoe integreren wij groen bouwen?

Inmiddels is het maatschappelijk verantwoord ondernemen al jarenlang geborgd in onze bedrijfsprocessen. We proberen altijd een balans te vinden tussen onze verantwoordelijkheden als werkgever en onze verantwoordelijkheden als verzorger van de omgeving.

Het plaatsen van zonnepanelen of het doneren van geld aan een goed doel is niet het enige wat wij doen. We hebben namelijk oog voor onze medewerkers, klanten, leveranciers en bewoners of gebruikers van de locaties waar wij werken. Communicatie daarin is key, aangezien onze werkzaamheden de bestaande situatie toch tijdelijk doen veranderen. Om onze woorden tot slot kracht bij te zetten, zijn we gecertificeerd conform de ISO-richtlijnen (milieuzorg), verantwoord bosbeheer en de MVO-wijzer. Voor groen bouwen moet u dus bij PHB Deventer zijn.

Groen bouwen

Onze expertises

Door onze jarenlange ervaring beschikken we inmiddels over meerdere expertises:

  • Nieuwbouw. Voor nieuwbouwplannen op het gebied van zorg, onderwijs of bedrijfshuisvesting denken wij graag mee. Het liefst al in de ontwerpfase.
  • Restauratie. Met al het respect voor de geschiedenis van de locatie laten wij het gebouw weer voldoen aan de hedendaagse eisen.
  • Renovatie. Renoveren terwijl het gebouw in gebruik is, is geen probleem. Wij passen onze werktijden aan en knappen het op.
  • Service & onderhoud. Van een lekkende kraan tot het vervangen van een dak. Voor onze vaste klanten zijn we 24 uur per dag beschikbaar.

Locaties

PHB Deventer

Duurstedeweg 4

7418 CK Deventer

0570 – 63 44 55 Bekijk PHB Deventer

PHB Elst overzicht

PHB Elst

Kolk 5

6662 WE Elst

0481 – 365 111 Bekijk PHB Elst

PHB Nieuwegein overzicht

PHB Nieuwegein

Twentehaven 1

3433 PT Nieuwegein

085 – 064 77 15 Bekijk PHB Nieuwegein

PHB West locatie

PHB West

Timmerwerf 52

1969 NJ Heemskerk

085 – 064 77 10 Bekijk PHB West