Duurzaam bouwen

Het belang van duurzaam bouwen

Wij willen onze klanten graag ontzorgen wat betreft totaal onderhoud aan hun gebouwen in Deventer. Wij hebben een speciale afdeling voor onze klanten klaarstaan die het dagelijkse en periodieke onderhoud van woningen en gebouwen verzorgt. Voor onze vaste klanten zijn we 24 uur per dag en 365 dagen per jaar bereikbaar. Wij doen voor onze klanten zowel service- als onderhoudswerk. Het kan om verschillende dingen gaan, zoals een lekkende kraan of klemmende deur tot het herstellen van een dak of gevel. Voor woningcoöperaties en commerciële woningbeleggers doen we veel mutatie onderhoud en keuken-, badkamer- en toiletrenovaties. Met een op elkaar ingespeeld team kunnen wij zo de werkzaamheden voor onze klanten zo efficiënt mogelijk uitvoeren.

Hoe bouwt PHB Deventer duurzaam?

Op het gebied van duurzaam bouwen werkt PHB Deventer met drie pijlers namelijk: kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Deze drie pijlers vormen de rode draad van onze activiteiten. Door alle bedrijfsprocessen zo in te richten dat de kwaliteit altijd gewaarborgd wordt, denken wij in elke situatie mee met de klant. Op deze manier komen wij alle beloftes na en houden we de kwaliteit hoog. Onze afdeling Innovatie en Duurzaamheid houdt zich bezig met het ontwikkelen van diverse duurzame mogelijkheden. Hiermee beperken we overlast en hinder tot het minimale en gaan we efficiënt te werk en laten we onze projecten strak en opgeruimd achter. Bekijk eens een van onze projecten om erachter te komen hoe andere organisaties onze werkwijze ervaren.

Duurzame woning bouwen
PHB medewerkers

Onze opties voor "Wat is duurzaam bouwen?"

Wilt u bijdragen aan een duurzame toekomst? Kies dan voor een van onze opties op het gebied van duurzaam bouwen. Wij verduurzamen, renoveren en onderhouden panden en woningen om verschillende redenen. Daarnaast zorgen onze experts ervoor dat eventuele schade hersteld wordt. Aan de hand van jarenlange ervaring en kennis, willen wij onze klanten op het gebied van service compleet ontzorgen.

Meer weten?

Bij het antwoord op de vraag ‘’wat is duurzaam bouwen?’’, staat natuurlijk de toekomst centraal. Om deze reden ondernemen wij ook met de focus op de natuur en het klimaat. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij voorzien u graag van een compleet vrijblijvende offerte waarin we meedenken met uw voorkeuren en wensen.

Locaties

PHB Deventer

Duurstedeweg 4

7418 CK Deventer

0570 – 63 44 55 Bekijk PHB Deventer

PHB Elst overzicht

PHB Elst

Kolk 5

6662 WE Elst

0481 – 365 111 Bekijk PHB Elst

PHB Nieuwegein overzicht

PHB Nieuwegein

Twentehaven 1

3433 PT Nieuwegein

085 – 064 77 15 Bekijk PHB Nieuwegein

PHB West locatie

PHB West

Timmerwerf 52

1969 NJ Heemskerk

085 – 064 77 10 Bekijk PHB West