The garden zijaanzicht

Realisatie

De eengezinswoningen zijn heerlijke ruimte nieuwbouwwoningen van ca. 123 tot 132 m2 met een tuin. Standaard hebben de woningen 2 volledige verdiepingen en een halve 2e verdieping. Vanuit de ruime entree kom je in de woonkamer. De keuken ligt aan de voorzijde. Een ruime badkamer op de 1e verdieping heeft ruimte voor een ligbad, douchehoek en een 2e toilet.

De appartementen bieden voor elk wat wils. De 2-, 3- en 4-kamerappartementen variëren in grootte van 48 tot 115 m2 met 2 terrassen. Het appartementsgebouw heeft 3 ruime entrees met een trappenhuis en een lift. Het portaal op de verdieping bestaat uit maximaal 3 voordeuren.

Alle appartementen hebben een groot terras of balkon op het zuiden. Door de grote raampartijen is er veel licht in het appartement. Ieder appartement is voorzien van een badkamer met wastafel en een douche. Het toilet is separaat. Naast de berging in het appartement heeft het appartement ook nog een berging op de begane grond.

Galerij

The garden Utrecht The garden bouwproces The garden The garden skyline The garden bouw The garden PHB The garden appartementen The garden appartementen The garden zijaanzicht The garden asthethiek