Vogelkersweg Arnhem (5)

Realisatie

De fundering bestaat uit een strokenfundering en metselwerk waarop een kanaalplaatvloer is gelegd. Daarna is gestart met de kalkzandsteen lijmelementen en de voorbereiding van de breedplaatvloer. Na het aanbrengen van de breedplaatvloer is er nog een bouwlaag met kalkzandsteen lijmelementen met een dak bestaande uit een breedplaatvloer gerealiseerd.

De gevels bestaan, gedeeltelijk uit een traditionele opbouw van gevelsteen/spouw/isolatie/kalkzandsteen lijmelement en HSB wanden met een houten gevelbekleding. De kozijnen zijn van hout omgezet in kunststof op verzoek van de opdrachtgever. In verband met het rolstoelgebruik hebben alle toegangen een dagmaat van 1100mm gekregen.

De balkons en galerijen zijn van een Bankirai constructie gemaakt met billinga dekdelen.
De binnenwanden zijn gemaakt van ytong panelen waarna de vloeren zijn afgewerkt met een cementdekvloer. Het sanitair en de indeling van de badkamer is geschikt voor rolstoelgebruik.

De keukens en de vloerbedekking van de appartementen zijn door de opdrachtgever verzorgd. De afwerking van de plafonds en wanden is door middel van spuitwerk door PHB verzorgd.

Galerij

Vogelkersweg Arnhem (2) Vogelkersweg Arnhem (3) Vogelkersweg Arnhem (4) Vogelkersweg Arnhem (5) Vogelkersweg Arnhem (6) Vogelkersweg Arnhem (9) Vogelkersweg Arnhem (1) Vogelkersweg Arnhem (10) Vogelkersweg Arnhem (11) Vogelkersweg Arnhem (7) Vogelkersweg Arnhem (8)