Balans 3 P's

Duurzaamheid en MVO zijn inmiddels al jaren geïntegreerd en geborgd in onze bedrijfsprocessen. Daarmee is het niet klaar, maar begint het eigenlijk pas. We streven naar de perfecte balans tussen onze verantwoordelijkheden als werkgever en de verantwoordelijkheid die we hebben om goed voor ons milieu en onze omgeving te zorgen. Als bedrijf hebben we bovendien de verantwoordelijkheid om ieder jaar een mooi resultaat neer te zetten.

Zo zoeken we altijd de balans tussen de 3 P’s: People, Planet en Profit. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen betekent daarom voor ons meer dan zonnepanelen op het dak zetten of eens per maand doneren aan een goed doel.

Het betekent oog hebben voor de omgeving én de mensen die daar een rol in spelen. Die mensen zijn onze medewerkers, de klanten met wie wij samenwerken, onze leveranciers en de bewoners of gebruikers van locaties waar wij werkzaam zijn.

Maar we zien het ook als onze plicht om bij te dragen aan een betere en schonere toekomst. Om te ‘Bouwen voorbij morgen’. Dus dragen wij actief bij aan een leefbaar klimaat en een betere sociale en natuurlijke omgeving.

PHB 3 P's
PHB-EBN-logo-SCL-Trede-2-RGB_Rood-met-wit-logo

Certificaten

PHB beschikt over de certificaten ISO14001:2015 (milieuzorg), FSC® en STIP, en is gecertificeerd conform de MVO-wijzer. Hiermee borgen wij dat onze PHB-medewerkers en onze partners bewust oog hebben voor een verantwoorde inzet van mensen en grondstoffen, maar ook initiatieven ontplooien die daarop gericht zijn.

Als bedrijf steunen wij verder een aantal organisaties om in de regio, maar ook in andere gebieden in de wereld, mensen te helpen en kansen te geven op een beter bestaan.

Tot slot kunnen wij met trots zeggen dat PHB in het bezit is van het Veiligheidsladder certificaat, trede 2. Fysieke veiligheid op de werkvloer is uiteraard erg belangrijk, helemaal in onze branche, maar daarnaast willen wij dat onze veiligheidscultuur in orde is. Als organisatie kun je keurig de regels op papier volgen, maar veilig werken valt of staat bij gedrag. En dat gedrag is een gevolg van de gecreëerde veiligheidscultuur.