29 augustus 2023

Veiligheid eerst: bouwen met zorg en aandacht

Ons PHB-team is na de bouwvak weer volop aan de slag bij verschillende projecten en veiligheid staat altijd bovenaan onze prioriteitenlijst. Of het nu gaat om het construeren van indrukwekkende gebouwen of het realiseren van innovatieve projecten. We zorgen er altijd voor dat iedereen – ons team én onze partners – veilig en wel thuiskomt. Hoe pakken we dat aan? We laten niets aan het toeval over:

  • Vakkundigheid: Ons team bestaat uit hooggekwalificeerde professionals met uitgebreide ervaring. Van de grondlegging tot de finishing touch, we kennen de kneepjes van het vak en zorgen dat alles op rolletjes loopt.
  • Training en Bewustwording: We investeren in continue training en bewustwording voor ons hele team. Iedereen begrijpt de veiligheidsrichtlijnen en is zich bewust van mogelijke risico’s.
  • Samenwerking: Veiligheid is een teaminspanning. We werken nauw samen met onze partners en onderaannemers om ervoor te zorgen dat iedereen dezelfde hoge veiligheidsnormen hanteert.
  • Regelmatige Inspecties: Onze bouwplaatsen worden regelmatig geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat alles in overeenstemming is met de strengste veiligheidsnormen.
  • Cultuur van Zorg: Veiligheid is geen checklist die we afvinken; het is een mentaliteit die in ons DNA zit. We streven naar een cultuur waarin iedereen zich verantwoordelijk voelt voor de veiligheid van zichzelf en anderen, de Safety Culture Ladder is daar ons hulpmiddel voor.

Bij PHB gaan we verder dan het bouwen van structuren. We bouwen vertrouwen, betrokkenheid en gemoedsrust. Samen creëren we een omgeving waarin iedereen veilig kan werken en groeien.

Team

Veiligheid eerst PHB