13 juni 2024

Feestelijke starthandeling in Hasselt!

Afgelopen week heeft wethouder Jan van der Poel van gemeente Zwartewaterland het feestelijke startsein gegeven voor de bouw van het project Langs de Weiden in Hasselt!

PHB Deventer gaat aan de slag met de realisatie van 16 prachtige koopwoningen, ontworpen door Weusten Liedenbaum architecten. Het project is onderdeel van de nieuwe wijk ‘Hasselt Om de Weede’, waar VanWonen in totaal 42 woningen ontwikkelt. Leuk feitje: het project is 100% verkocht bij de start van de bouw!

Tijdens de ceremonie werd een tijdscapsule begraven, gevuld met de krant van de dag en een officieel certificaat. De wethouder feliciteerde de nieuwe bewoners en benadrukte hoe mooi het is dat er weer zestien nieuwe woningen bijkomen in het prachtige Hasselt.

Mireille Jeurnink, Directeur Vastgoedontwikkeling bij VanWonen, en Gerwin van de Zande, Directeur PHB, spraken hun trots uit over het project. “Met Langs de Weiden bieden we toekomstbestendige, energieneutrale woningen die generaties lang meegaan,” aldus Jeurnink. Van de Zande voegde toe: “Deze 16 woningen zijn een kwalitatieve en duurzame toevoeging aan Hasselt.”

Wij van PHB Deventer zijn ontzettend enthousiast om aan dit mooie project te werken en kijken uit naar de oplevering in het eerste kwartaal van 2025!

Startsein Hasselt Startsein Hasselt Startsein Hasselt Startsein Hasselt