22 augustus 2023

Klantrelaties die groeien: Een verhaal van succes!

In 2020 hebben wij als team PHB het bedrijfspand van GKS ICT Solutions in Elst gerealiseerd. Het vertrouwen van GKS in ons was zo groot dat ze ons opnieuw hebben ingeschakeld. Deze keer voor een complete transformatie van een kantoorgebouw met bedrijfshal in Waardenburg, pal aan de A2 snelweg.

Samen met Palazzo Architecten en JVZ Ingenieurs hebben we ambitieuze renovatieplannen tot in detail uitgewerkt. Ons doel? Een meldkamer, een bedrijfshal en moderne kantoorruimtes creƫren. En het goede nieuws: de omgevingsvergunning is binnen!

Met een bestaande klant aan boord zetten we onze klanttevredenheid voort. We zijn al druk bezig met de renovatie en verbouwing, waarbij we de bestaande hal volledig hebben gesloopt en kantoren intact hebben gehouden. Met subtiele constructiewijzigingen en vloerverwarming die ingefreesd wordt in de bestaande dekvloeren, brengen we warmte en efficiƫntie samen.

Als alles volgens plan verloopt, verwachten we dit project tegen het einde van het jaar succesvol af te ronden. Samen maken we van visie werkelijkheid!

Project

GKS Waardenburg project