18 juni 2024

Bewoners Engelina en Mimo aan het woord

Team PHB Deventer is in de afrondende fase van het project ‘Het Verborgen Hof’ in Muiden en de bewoners hebben al de sleutels in ontvangst mogen nemen! 🔑

We spraken met Engelina en Mimo, twee bewoners die oorspronkelijk uit Amsterdam komen. Wat trok hen aan in dit project? Het ontwerp van Het Verborgen Hof gaf hen het gevoel van een gezellig hofje met goed contact met de buren, net zoals ze gewend waren in Amsterdam. Het groen-witte design sprak hen ook aan: “Geen eenheidsworst, wat je vaak bij andere nieuwbouwprojecten ziet” aldus Engelina.

Woonadviseur Joyce speelde een cruciale rol in hun ervaring: “Onze vragen werden helder en goed beantwoord door Joyce. Als zij het niet direct wist, nam ze contact op met een collega en kwam meestal snel bij ons terug.” Het nieuwbouwproces is altijd spannend, maar Engelina en Mimo zijn enorm tevreden met het resultaat.

Twee jaar geleden zagen ze de brochure, en nu is hun woning precies zoals op het plaatje. “Chapeau,” zegt Engelina.

Nu nog de laatste puntjes op de i door de bewoners: vloeren leggen, de keuken plaatsen en schilderen. Daarna kunnen Engelina en Mimo met hun zoontje hun nieuwe huis gaan inrichten en verwachten ze half juli te verhuizen.

Tevens is team PHB Deventer nu volop bezig met de volgende fasering: 19 woningen Productiewerf te Muiden.

We zijn trots op dit project en wensen alle nieuwe bewoners alvast veel geluk in hun nieuwe thuis!

Bewoners Engelina en Mimo

Bewoners Het Verborgen Hof in Muiden