Duurzaam bouwen in Zwolle

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker, ook in de bouw. Wij willen hier ook graag ons steentje aan bijdragen, daarom heeft PHB Deventer een speciaal team ‘Duurzaamheid & Innovatie’. Dit team focust zich op het bedenken en ontwikkelen van slimme duurzame concepten voor onze klanten. Hierbij is een nauwe samenwerking met leveranciers van innovatieve producten in de bouw. Zo willen bij onze bijdrage leveren voor het bereiken van het doel van de overheid om in 2050 in de gebouwde omgeving energieneutraal te zijn. Wij zorgen dus dat onze klanten hoge kwaliteit krijgen op een duurzame manier.

nieuwbouw Zwolle

Waarom PHB Deventer voor nieuwbouw in Zwolle?

Bij het kiezen van een bouwbedrijf voor uw nieuwbouwproject is het belangrijk dat u vertrouwen heeft. U moet kunnen bouwen op de mensen die uw droomhuis gaan verwezenlijken. Daarom werken wij bij PHB Deventer alleen met de beste vakmensen. Ieder project voeren wij uit met oog voor detail. U kunt met een gerust hart uw nieuwbouwproject aan ons overlaten. Door onze jarenlange ervaring in de bouw kunnen wij u maximaal ontzorgen en u optimaal van dienst zijn. Kiest u voor bouwbedrijf PHB dan bent u gegarandeerd van:

  • Betrouwbaarheid – U kunt altijd op ons aan, een afspraak is een afspraak.
  • Kwaliteit – Wij leveren enkel vakmanschap.
  • Service – Klantvriendelijkheid en een persoonlijke aanpak van uw project zijn voor ons van het grootste belang.
Nieuwbouw-zwolle
Nieuwbouw Zwolle

Mogelijkheden bij PHB Deventer?

Heeft u uw ideeën op papier gezet? Wij kunnen samen met u naar uw bouwtekeningen kijken. Daarna vertalen wij het ontwerp naar een heldere begroting. Wij doen er alles aan om uw ideeën uit te werken en uw plannen te concretiseren. Naast nieuwbouw staan onze professionals ook voor u klaar tijdens andere projecten; denk hierbij aan restauratie, renovatie en onderhoud.

Locaties

PHB Deventer

Duurstedeweg 4

7418 CK Deventer

0570 – 63 44 55 Bekijk PHB Deventer

PHB Elst overzicht

PHB Elst

Kolk 5

6662 WE Elst

0481 – 365 111 Bekijk PHB Elst

PHB Nieuwegein overzicht

PHB Nieuwegein

Twentehaven 1

3433 PT Nieuwegein

085 – 064 77 15 Bekijk PHB Nieuwegein

PHB West locatie

PHB West

Timmerwerf 52

1969 NJ Heemskerk

085 – 064 77 10 Bekijk PHB West