Waarom kiest u voor PHB Deventer?

Waarom zou u voor PHB Deventer moeten kiezen voor begeleiding tijdens het bouwen van uw nieuwbouw woning in Epe? Het is belangrijk dat u een goede vertrouwensband heeft met de mensen die uw droomwoning voor u gaan realiseren. Wij vinden het belangrijk om deze vertrouwensband met u op te bouwen. Kiest u voor ons voor het begeleiden van uw nieuwbouw project in Epe? Wij garanderen u kwaliteit, betrouwbaarheid en service.

Nieuwbouw Epe

Duurzame bouwprojecten

Duurzaam bouwen wordt tegenwoordig steeds belangrijker. Wij van PHB Deventer vinden het dan ook belangrijk dat wij duurzaam te werk gaan. Niet alleen bij het realiseren van een nieuwbouwproject, maar in al onze cases. Hierom hebben wij een speciaal team opgericht dat zich hierover buigt, namelijk ‘Duurzaamheid en innovatie’. Dit team is druk met het ontwikkelen van duurzame concepten voor onze klanten. Zo dragen wij ons steentje bij aan het belang van duurzaamheid tijdens het bouwen en renoveren van panden. Hiermee besparen we u latere kosten voor isolatie en verwarming in uw woning. Klinkt goed, toch?

Nieuwbouw Epe
Nieuwbouw-epe

Wij doen meer

Zoals eerder vermeld, kunt u PHB Deventer inschakelen voor meer dan het begeleiden van uw nieuwbouw project in Epe. U bent ook bij ons aan het juiste adres voor het renoveren en restaureren van oudere woningen. Wij beschikken over een hoop kennis en ervaring en zo zorgen we er samen voor dat monumentale panden hun schoonheid zullen behouden. Wilt u dit graag met eigen ogen zien? Dan kunt u hier onze referenties bekijken. Hier ziet u verschillende panden die wij hebben onderhouden.

Locaties

PHB Deventer

Duurstedeweg 4

7418 CK Deventer

0570 – 63 44 55 Bekijk PHB Deventer

PHB Elst overzicht

PHB Elst

Kolk 5

6662 WE Elst

0481 – 365 111 Bekijk PHB Elst

PHB Nieuwegein overzicht

PHB Nieuwegein

Twentehaven 1

3433 PT Nieuwegein

085 – 064 77 15 Bekijk PHB Nieuwegein

PHB West locatie

PHB West

Timmerwerf 52

1969 NJ Heemskerk

085 – 064 77 10 Bekijk PHB West