Nieuwbouw Apeldoorn met PHB Deventer

Begint u met nieuwbouw in Apeldoorn, dan is belangrijk om een bouwbedrijf in te schakelen waar u vertrouwen in heeft. Bij PHB Deventer verzekeren wij u dat de juiste experts hard werken om uw droomhuis te verwezenlijken. Om u te kunnen voorzien van het beste resultaat werken wij altijd met de beste vakmensen. Ieder project voeren wij uit met oog voor detail. Door onze jarenlange ervaring in de bouw kunnen wij u maximaal ontzorgen tijdens het nieuwbouwproject, u kunt uw project met een gerust hart aan ons overlaten. Kiest u voor bouwbedrijf PHB dan bent u gegarandeerd van:

  • Betrouwbaarheid – U kunt altijd op ons aan, een afspraak is een afspraak.
  • Kwaliteit – Wij leveren enkel vakmanschap.
  • Service – Klantvriendelijkheid en een persoonlijke aanpak van uw project zijn voor ons van het grootste belang.
Nieuwbouw Apeldoorn
Nieuwbouw Apeldoorn

Duurzaam bouwen met nieuwbouw Apeldoorn

Uw nieuwbouw in Apeldoorn kan op een duurzame wijze gebouwd worden. Duurzaamheid is steeds belangrijker in de bouw en daar spelen wij zo goed mogelijk op in. Bij PHB Deventer hebben wij een speciaal team ‘Duurzaamheid & Innovatie’, die zich focust op het bedenken en ontwikkelen van slimme duurzame concepten voor onze klanten. Dit gebeurt altijd in nauwe samenwerking met diverse leveranciers van innovatieve producten in de bouw. PHB Deventer werkt hard om een bijdrage te kunnen leveren aan het door de overheid gestelde doel: in 2050 energieneutraal zijn in de gebouwde omgeving. U kunt bij ons hoge kwaliteit krijgen op een duurzame manier.

Nieuwbouw Apeldoorn

Bouwmogelijkheden bij PHB Deventer

Onze experts kijken samen met u naar alle mogelijkheden omtrent uw nieuwbouw in Apeldoorn. Aan de hand van uw ideeën en de bouwtekeningen maken wij een vertaling van ontwerp naar een duidelijke begroting. Wij zorgen ervoor dat uw ideeën worden uitgewerkt tot een concreet plan. Heeft u een ander project, zoals renovatie, restauratie of onderhoud? Ook dan kunnen de professionals van PHB u helpen.

Locaties

PHB Deventer

Duurstedeweg 4

7418 CK Deventer

0570 – 63 44 55 Bekijk PHB Deventer

PHB Elst overzicht

PHB Elst

Kolk 5

6662 WE Elst

0481 – 365 111 Bekijk PHB Elst

PHB Nieuwegein overzicht

PHB Nieuwegein

Twentehaven 1

3433 PT Nieuwegein

085 – 064 77 15 Bekijk PHB Nieuwegein

PHB West locatie

PHB West

Timmerwerf 52

1969 NJ Heemskerk

085 – 064 77 10 Bekijk PHB West