Waarom milieuvriendelijk huis bouwen?

Een huis milieuvriendelijk bouwen is voor PHB een belangrijk onderdeel van onze beleidsvoering. In de bouw worden er nu eenmaal veel grondstoffen en materialen gebruikt die nu eenmaal niet altijd even groen zijn. Wij willen ons steentje bijdragen aan het verduurzamen van de bouw ter behoud van natuur, milieu en gezondheid. Daarnaast is een milieuvriendelijk huis bouwen ook voordelig voor u, de toekomstige bewoner van de woning. Een milieuvriendelijk huis bouwen betekent namelijk dat we de woning zo energieneutraal mogelijk maken. Dat betekent lagere stookkosten en een kleinere rekening voor uw gas, water en licht. Door isolerende ramen en kozijnen, dakbedekking en andere middelen te gebruiken tijdens de bouw, bent u straks blij met uw portemonnee en is het milieu weer blij met u.

Milieuvriendelijk huis bouwen
Milieuvriendelijk huis bouwen

Hoe milieuvriendelijk huis bouwen?

PHB Deventer is ijzersterk in een milieuvriendelijk huis bouwen. Al in de ontwerpfase denken wij graag met u mee. Dankzij onze jarenlange ervaring ontzorgen wij u volledig tijdens elke fase van de bouw. We gaan transparant te werk en houden u nauwlettend op de hoogte van de ontwikkelingen van uw project. Op ieder moment kunt u bij ons aankloppen voor vragen of overleg. Bij PHB Deventer bent u verzekerd van:

  • Betrouwbaarheid – U kunt altijd van op ons aan, afspraak is afspraak.
  • Kwaliteit – Wij leveren enkel vakmanschap.
  • Service – Klantvriendelijkheid en een persoonlijke aanpak van uw project zijn voor ons van groot belang.

Wij zetten onze kennis en ervaring graag in om uw plannen en wensen haalbaar te maken en naar volle tevredenheid op het gebied van kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en toekomstbestendigheid te realiseren.

Overige duurzame diensten

Naast het bouwen van een milieuvriendelijk huis, kunt u PHB Deventer ook inschakelen voor andere bouwdiensten. Onze experts helpen u graag verder wanneer uw bestaande woning of pand beschadigd is. Wij zijn namelijk ook gespecialiseerd in duurzame restauratie. Ook als uw pand nog geen schade heeft, is het belangrijk om dat in de toekomst te voorkomen door gedegen onderhoud uit te laten voeren. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Tot slot zijn wij er ook voor uw duurzame verbouwing of renovatie. En wilt u geen milieuvriendelijk huis bouwen, maar een pand op het gebied van onderwijs, zorg of bedrijfshuisvesting? PHB Deventer helpt u graag verder.

Milieuvriendelijk huis bouwen

Locaties

PHB Deventer

Duurstedeweg 4

7418 CK Deventer

0570 – 63 44 55 Bekijk PHB Deventer

PHB Elst overzicht

PHB Elst

Kolk 5

6662 WE Elst

0481 – 365 111 Bekijk PHB Elst

PHB Nieuwegein overzicht

PHB Nieuwegein

Twentehaven 1

3433 PT Nieuwegein

085 – 064 77 15 Bekijk PHB Nieuwegein

PHB West locatie

PHB West

Timmerwerf 52

1969 NJ Heemskerk

085 – 064 77 10 Bekijk PHB West