Waarom milieuvriendelijk bouwen?

Bij het bouwen worden veel grondstoffen en materialen gebruikt die niet altijd even groen zijn. Daarom zet PHB Deventer zich in voor milieuvriendelijk bouwen. Wij willen ons steentje bijdragen aan het verduurzamen van de bouw ter behoud van de natuur, het milieu en de gezondheid. Daarbij is milieuvriendelijk bouwen ook voor u voordelig. Een duurzaam huis bouwen houdt namelijk in dat we een woning zo energieneutraal mogelijk maken. Dit betekent dat u zowel lagere stookkosten als een lagere rekening voor uw gas, water en licht zult hebben. Door isolerende ramen en kozijnen, dakbedekking en andere middelen te gebruiken houden we rekening met het milieu.

Milieuvriendelijk bouwen
Milieuvriendelijk bouwen

Werkwijze milieuvriendelijk bouwen

Milieuvriendelijk bouwen is waar PHB Deventer continu mee bezig is. Ons team ‘duurzaamheid en innovatie’ focust zich op de ontwikkeling van diverse duurzame concepten. Bij ons vormen drie pijlers de rode draad tijdens elk project:

  • Betrouwbaarheid: u kunt altijd van ons op aan. Afspraak is afspraak.
  • Service: wij leveren vakmanschap.
  • Kwaliteit: klantvriendelijkheid en een persoonlijke aanpak van uw project zijn voor ons van groot belang.

We zetten onze kennis en ervaring graag in om uw wensen werkelijkheid te maken en deze naar volle tevredenheid op het gebied van kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en toekomstbestendigheid te realiseren.

Overige diensten PHB Deventer

Naast milieuvriendelijk bouwen, kunt u PHB Deventer ook inschakelen voor andere diensten. Wanneer uw bestaande woning of pand beschadigd is, helpen onze experts u graag met de restauratie hiervan. Ook als uw woning of pand nog geen schade heeft, kunt u on schakelen voor gedegen onderhoud. Daarnaast staan wij ook voor u klaar voor een duurzame verbouwing of renovatie. PHB Deventer helpt u graag verder.

Milieuvriendelijk bouwen

Locaties

PHB Deventer

Duurstedeweg 4

7418 CK Deventer

0570 – 63 44 55 Bekijk PHB Deventer

PHB Elst overzicht

PHB Elst

Kolk 5

6662 WE Elst

0481 – 365 111 Bekijk PHB Elst

PHB Nieuwegein overzicht

PHB Nieuwegein

Twentehaven 1

3433 PT Nieuwegein

085 – 064 77 15 Bekijk PHB Nieuwegein

PHB West locatie

PHB West

Timmerwerf 52

1969 NJ Heemskerk

085 – 064 77 10 Bekijk PHB West