Gevel restaureren of gevel renoveren?

Het doel van een gevel restaureren is het gebouw herstellen in de originele staat. Hierbij worden historische elementen in een gevel zoveel mogelijk geconserveerd. Het grote verschil tussen restauratie en renovatie is dan ook dat we bij restauratie alleen traditionele materialen en technieken gebruiken. Monumentale panden behouden zo hun karakteristieke eigenschappen. Oorspronkelijke bouwtechnieken, bouwmaterialen en metselpatronenen worden gebruikt om de gevel zijn historische waarde te laten behouden. Een renovatie past het gebouw dusdanig aan dat het weer voldoet aan de eisen van onze tijd. Zo wordt er gekeken naar duurzaamheid, brandveiligheid, en zo voort. Ook voor gevel renovatie kan u terecht bij PHB Deventer.

Gevel restaureren door een erkend leerbedrijf

Bij restauratie is kwalitatief hoogwaardig personeel van groot belang. Als Erkend Leerbedrijf Restauratie leiden onze ervaren medewerkers doorlopend nieuwe mensen op. Zo garanderen we deze kwaliteit ook voor in de toekomst.

Meer weten over gevelrenovatie?

Bij PHB kunt u er vanuit gaan dat wij kwalitatief restauratiewerk leveren in Deventer en omgeving. Wilt u uw bedrijfspand of woning laten restaureren? Kijk gerust bij onze projecten, wellicht kunnen wij u helpen!

Gevel restaureren

Locaties

PHB Deventer

Duurstedeweg 4

7418 CK Deventer

0570 – 63 44 55 Bekijk PHB Deventer

PHB Elst overzicht

PHB Elst

Kolk 5

Elst

0481 – 365 111 Bekijk PHB Elst

PHB Nieuwegein overzicht

PHB Nieuwegein

Twentehaven 1

3433 PT Nieuwegein

085 – 064 77 15 Bekijk PHB Nieuwegein

PHB West locatie

PHB West

Timmerwerf 52

1969 NJ Heemskerk

085 – 064 77 10 Bekijk PHB West