Wij verbouwen voor u

Door uw woning energiezuinig te verbouwen, kunt u veel besparen op uw gas, water en licht rekening. Door goede isolatie blijft de warmte in de zomer buiten en in de winter juist binnen. Op deze manier heeft u weinig tot geen ondersteuning nodig van bijvoorbeeld airconditioning of verwarming. PHB Deventer ondersteunt u in het energiezuinig verbouwen van uw woning. Wanneer u gaat verbouwen, zorgen wij voor de beste materialen en bouwtechnieken voor een zo duurzaam mogelijke woning.

Energiezuinig verbouwen
Energiezuinig verbouwen

Onze werkwijze

PHB Deventer werkt aan de hand van drie pijlers: betrouwbaarheid, kwaliteit en service. We doen wat we zeggen. Als betrouwbare partner leveren wij kwalitatief werk. We hebben onze bedrijfsprocessen namelijk zo ingericht dat de kwaliteit van onze prestaties altijd wordt gewaarborgd. Daarbij denken we altijd vanuit de klant. We beperken de hinder en overlast, gaan snel en efficiënt te werk en laten de werkplek na afsloop weer netjes en opgeruimd achter.

Mogelijkheden PHB Deventer

Bij PHB Deventer is er veel mogelijk op het gebied van bouwen en verbouwen. Wij helpen u niet alleen met energiezuinig verbouwen, maar kunnen alles op en om uw pand uitvoeren. Zo helpen onze gespecialiseerde vakmensen u met de restauratie van uw pand. Het gebouw wordt dan weer in ere hersteld. Wanneer schade of slijtage heeft aan uw woning of pan, kan renovatie ook voorzien in het herstel. Heeft u op dit moment nog geen schade? Dan is onderhoud van het pand zeer belangrijk. Zo kunt u schade voorkomen en de levensduur van uw woning, dak of gevel verlengen.

Energiezuinig verbouwen
Energiezuinig verbouwen

Contact energiezuinig verbouwen

Wilt u graag energiezuinig verbouwen? En bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij PHB Deventer?  PHB Deventer denkt mee in uw wensen en maakt graag een vrijblijvende offerte voor u op. Heeft u nog vragen over energiezuinig verbouwen of onze andere diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag of komen bij u langs om u bouwplannen te bespreken.

Locaties

PHB Deventer

Duurstedeweg 4

7418 CK Deventer

0570 – 63 44 55 Bekijk PHB Deventer

PHB Elst overzicht

PHB Elst

Kolk 5

6662 WE Elst

0481 – 365 111 Bekijk PHB Elst

PHB Nieuwegein overzicht

PHB Nieuwegein

Twentehaven 1

3433 PT Nieuwegein

085 – 064 77 15 Bekijk PHB Nieuwegein

PHB West locatie

PHB West

Timmerwerf 52

1969 NJ Heemskerk

085 – 064 77 10 Bekijk PHB West