GKS Elst

Voordelen

Wat moet u eigenlijk verstaan onder energieneutrale nieuwbouw? Wanneer wij een nieuw gebouw gaan ontwerpen en/of bouwen, komt daar veel bij kijken. Wij installeren de juiste systemen en materialen om energieneutraal te kunnen leven in dat gebouw. Dat wil zeggen dat we het zo inrichten dat u zo weinig mogelijk energie hoeft te verspillen. We zorgen bijvoorbeeld voor isolatie, (drie)dubbelglas en ventilatie met de beste materialen. Op die manier zijn verwarmingen en airconditioners minder nodig. Dit heeft drie voordelen:

  • Minder energiekosten. Zeker nu de gasprijzen blijven stijgen, is het voordelig om zo duurzaam mogelijk te bouwen. Immers, hoe minder energie je hoeft te gebruiken, hoe minder geld je eraan kwijt bent.
  • Meer comfort. Met de juiste isolatie wordt uw gebouw in de winter sneller warm en in de zomer sneller koel. Zo heerst er altijd een aangename temperatuur.
  • Beter milieu. Des te minder CO-2 u uitstoot, des te beter voor het milieu. Energieneutrale nieuwbouw is dus niet alleen een investering voor uzelf, maar ook voor de hele maatschappij.

Onze diensten

Wij leveren onze diensten uitsluitend voor de zakelijke markt. Naast het feit dat wij de nieuwbouw voor onze klanten zo energieneutraal proberen te realiseren, bieden wij ook duurzame renovatie en restauratie. Daarbij draait het natuurlijk om energiebesparing, wooncomfort en gebruikstevredenheid, maar ook om de verlenging van de levensduur van het gebouw.

Energieneutraal-nieuwbouw
Energieneutraal nieuwbouw

Contact over energieneutraal nieuwbouw

Wij verzorgen de nieuwbouw die u voor ogen heeft graag op energieneutrale wijze. Ons bouwbedrijf heeft de kennis, kunde en ervaring om strakke projecten neer te zetten. Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen? Dat kunnen wij ons voorstellen. Neem gerust met ons op of kom bij ons langs in Deventer. Wij staan voor u klaar en brengen graag onze visie op duurzaamheid over.

Locaties

PHB Deventer

Duurstedeweg 4

7418 CK Deventer

0570 – 63 44 55 Bekijk PHB Deventer

PHB Elst overzicht

PHB Elst

Kolk 5

6662 WE Elst

0481 – 365 111 Bekijk PHB Elst

PHB Nieuwegein overzicht

PHB Nieuwegein

Twentehaven 1

3433 PT Nieuwegein

085 – 064 77 15 Bekijk PHB Nieuwegein

PHB West locatie

PHB West

Timmerwerf 52

1969 NJ Heemskerk

085 – 064 77 10 Bekijk PHB West