Focuspunten ecologisch renoveren

Bij PHB Deventer organiseren en realiseren wij de renovatie van een woning, woningcomplex, schoolgebouw, kantoor of bedrijfspand van begin tot eind. Onze vakmensen renoveren duurzaam. Een voorbeeld is ecologisch renoveren. Daarbij staat niet alleen de verlenging van de levensduur van uw gebouw en energiebesparing centraal, maar ook wooncomfort en gebruikstevredenheid. Ons team draagt bij aan het op peil houden van de natuurlijke omgeving, waaronder ook ecologisch renoveren. Bij PHB Deventer is ons team zich bewust van haar activiteiten op mens en omgeving. Wij focussen ons op het verduurzamen, onderhouden en renoveren van woningen voor corporaties en commerciële beleggers en daarnaast huisvesting en facilitymanagement voor overheidsdiensten, onderwijsinstellingen en zorgorganisaties.

Ecologisch renoveren
Ecologisch renoveren

Meer dan ecologisch renoveren

Met ruim 100 jaar ervaring weten wij als geen ander wat kan en wat haalbaar is. Van kleinschalige service- en onderhoudswerkzaamheden tot middelgrote nieuwbouw-, renovatie- en restauratieprojecten – wij zijn van alle markten thuis! Ook ondersteunen wij u bij het renoveren van uw pand op ecologische wijze. We ontzorgen u graag maximaal. Ons team houdt daarbij altijd duurzaamheid en innovatie in het achterhoofd. Onze vakmensen houden zich bezig met het bedenken en ontwikkelen van slimme en duurzame concepten, waaronder ecologisch renoveren.

Bij PHB Deventer ondernemen wij met oog voor mens, milieu en omgeving. Daarom is ook maatschappelijk verantwoord ondernemen, ook wel duurzaam ondernemen genoemd, geïntegreerd in onze bedrijfsprocessen.

Duurzaam ondernemen

Bij PHB Deventer streven we naar een goede balans tussen onze verantwoordelijkheden als werkgever en de verantwoordelijkheid die we hebben om goed voor ons milieu en onze omgeving te zorgen. U kunt dan denken aan zonnepanelen op uw dak of uw pand ecologisch renoveren. Duurzaam ecologisch renoveren gaat verder dan het opwaarderen van het energielabel en ontwikkelt volledig zelfvoorzienende concepten op het gebied van energie. Ons team adviseert slimme, duurzame en rendabele oplossingen. Kunnen wij hier voor u iets in betekenen? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.

ecologisch renoveren

Locaties

PHB Deventer

Duurstedeweg 4

7418 CK Deventer

0570 – 63 44 55 Bekijk PHB Deventer

PHB Elst overzicht

PHB Elst

Kolk 5

Elst

0481 – 365 111 Bekijk PHB Elst

PHB Nieuwegein overzicht

PHB Nieuwegein

Twentehaven 1

3433 PT Nieuwegein

085 – 064 77 15 Bekijk PHB Nieuwegein

PHB West locatie

PHB West

Timmerwerf 52

1969 NJ Heemskerk

085 – 064 77 10 Bekijk PHB West