Christelijk Lyceum Utrecht (13)

Diverse projecten

PHB Deventer is een bouwbedrijf dat haar klanten maximaal wilt ontzorgen, ook als het gaat om het bouwen van een duurzame woning. Wij hebben drie pijlers die samen de rode draad vormen bij elk project: betrouwbaarheid, kwaliteit en service. Om continue aandacht te besteden aan het verduurzamen van ons bedrijf, hebben we een speciaal team ‘duurzaamheid en innovatie’. Dit team houdt zich voornamelijk bezig met het bedenken en ontwikkelen van slimme duurzame concepten. PHB Deventer biedt verschillende diensten aan. Zo zijn wij actief in nieuwbouw, restauratie, renovatie, service en onderhoud, PHB Facility en onderpand. Benieuwd naar de mogelijkheden voor het creëren van een duurzame woning? Bekijk dan eens onze eerdere projecten.

Voordelen duurzame woning bouwen

Door een duurzame woning te laten bouwen door PHB Deventer, werkt u mee aan de toekomst. PHB Deventer focust zich op een aantal aspecten die te maken met mens en omgeving, zoals:

  • Het bouwen van een betaalbare en duurzame woning. Door zelf duurzame energie op te wekken, kunnen we ons energielabel verlagen.
  • Duurzame steden en gemeenschappen. Ons team adviseert opdrachtgevers bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van duurzaamheid en nieuwe innovaties.
  • De gezondheid en het welzijn van onze medewerkers. Zo maken wij gebruik van verstelbare bureaus, bieden wij bedrijfsfietsen aan en zorgen we voor vers fruit op de werkplek.
  • Schoon water en sanitair. PHB Deventer is in gesprek om ervoor te zorgen dat we water kunnen besparen binnen ons bedrijf.
  • Verantwoorde consumpties. Binnen PHB Deventer hebben we iemand aangesteld die alles weet van circulair bouwen.
  • Partnerschap om doelstellingen te bereiken. Twee belangrijke voorwaarden om te verduurzamen zijn het delen van kennis en transparantie. Om deze redenen heeft PHB Deventer een ketensamenwerking om snel en efficiënt kennis te delen, panden te verduurzamen en duurzaam een huis te laten bouwen.
Duurzame woning bouwen
Hof van breezicht zijaanzicht

Hulp nodig bij een duurzame woning bouwen?

Bij het bouwen van een duurzame woning draait het niet alleen om het heden, maar ook om de toekomst. PHB Deventer werkt met oog voor mens, milieu en omgeving. We denken graag met u mee en voorzien u daarbij van een vrijblijvende offerte. Mocht u nog vragen hebben over duurzaamheid of één van onze diensten, kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze specialisten staan graag voor u klaar.

Locaties

PHB Deventer

Duurstedeweg 4

7418 CK Deventer

0570 – 63 44 55 Bekijk PHB Deventer

PHB Elst overzicht

PHB Elst

Kolk 5

Elst

0481 – 365 111 Bekijk PHB Elst

PHB Nieuwegein overzicht

PHB Nieuwegein

Twentehaven 1

3433 PT Nieuwegein

085 – 064 77 15 Bekijk PHB Nieuwegein

PHB West locatie

PHB West

Timmerwerf 52

1969 NJ Heemskerk

085 – 064 77 10 Bekijk PHB West