PHB medewerkers

Werkwijze PHB Deventer

Bij PHB werken we aan de hand van drie pijlers: betrouwbaarheid, service en kwaliteit. Ook voor het bouwen van duurzame huizen vormen deze drie pijlers de basis. We hebben al onze bedrijfsprocessen zo ingericht dat we de kwaliteit hiervan altijd kunnen waarborgen. In elke situatie denken we vanuit de klant. Daarbij beperken we de hinder en overlast tot een minimum, gaan we snel en efficiënt te werk en laten we onze werkplek opgeruimd en netjes achter.

Onze mogelijkheden

Wilt u zich aansluiten bij het bouwen van duurzame huizen, dan draagt u bij aan een duurzame toekomst. Binnen PHB hebben we een team dat zich voornamelijk bezighoudt met het ontwerpen en ontwikkelen van duurzame concepten. Het team werkt daarbij nauw samen met leveranciers van innovatieve producten die bijdragen aan de duurzame bouw.

Daarnaast verduurzamen, onderhouden en renoveren we woningen en panden voor diverse doeleinden. Voor restauratie van uw gevel of pand kunt u namelijk ook bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat uw schade hersteld wordt. Daarnaast kunnen we u ook voorzien van renovatie en/of onderhoud. We willen onze klanten maximaal ontzorgen en op ieder moment de beste service bieden. Met onze jarenlange ervaring staan we dan ook graag voor u klaar.

Hout voor duurzaam renoveren woning

Contact duurzame huizen bouwen

Bij het bouwen van duurzame huizen denken we niet alleen aan het nu, maar ook aan de toekomstige generatie. PHB Deventer onderneemt met oog voor mens, milieu en omgeving. We denken met u mee in uw wensen en voorzien u graag van een vrijblijvende offerte. Heeft u nog vragen over duurzaam bouwen of een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Dan kijken we samen wat we voor u kunnen betekenen.

Locaties

PHB Deventer

Duurstedeweg 4

7418 CK Deventer

0570 – 63 44 55 Bekijk PHB Deventer

PHB Elst overzicht

PHB Elst

Kolk 5

6662 WE Elst

0481 – 365 111 Bekijk PHB Elst

PHB Nieuwegein overzicht

PHB Nieuwegein

Twentehaven 1

3433 PT Nieuwegein

085 – 064 77 15 Bekijk PHB Nieuwegein

PHB West locatie

PHB West

Timmerwerf 52

1969 NJ Heemskerk

085 – 064 77 10 Bekijk PHB West