Duurzame bouw

Duurzaam bouwen door PHB Deventer

PHB Deventer werkt aan de hand van drie pijlers: betrouwbaarheid, kwaliteit en service. Ook voor duurzame bouw vormen deze drie pijlers de rode draad. We doen wat we zeggen. Als betrouwbare partner leveren wij kwalitatief werk. Wij hebben onze bedrijfsprocessen namelijk zo ingericht dat de kwaliteit van onze prestaties altijd wordt gewaarborgd. We denken daarbij vanuit de klant. We beperken de hinder en overlast, gaan snel en efficiënt te werk en laten de werkplek na afloop weer netjes en opgeruimd achter.

Binnen PHB Deventer hebben we een “duurzaamheid en innovatie” team dat zich volledig bezighoudt met het bedenken en ontwikkelen van duurzame concepten. Het team werkt daarbij samen met leveranciers van innovatieve producten die bijdragen aan de duurzame bouw. Meer weten over hoe andere bedrijven onze diensten ervaren? Neem dan eens een kijkje bij onze projecten.

Mogelijkheden bij PHB Deventer

Wanneer u voor duurzame bouw kiest, draagt u bij aan een duurzame toekomst. Bij PHB Deventer verduurzamen, onderhouden en renoveren we woningen en panden voor verschillende doeleinden. U kunt bij PHB Deventer dus ook terecht voor restauratie van uw gevel of pand. Wij zorgen ervoor dat uw schade wordt hersteld. Daarnaast kan het ook voorkomen dat de schade of slijtage enige renovatie vergt. Ook dit kunnen onze experts voor u uitvoeren. Door tijdig onderhoud kunnen wij grote schade aan uw woning of gevel voorkomen. Wij willen onze klanten namelijk maximaal ontzorgen als het gaat om duurzame bouw, restauratie, renovatie, service en onderhoud. Dit doen we bij PHB al generaties lang.

Interesse in duurzame bouw?

Als het gaat om duurzame bouw kijken we niet alleen naar het heden, maar ook naar de toekomst. We ondernemen met oog voor mens, milieu en omgeving. PHB Deventer denkt mee in uw wensen en maakt graag een vrijblijvende offerte voor u op. Heeft u nog vragen over duurzame bouw of onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar en adviseren u graag over uw bouw-, onderhouds- of renovatieplannen.

duurzaam-huis-bouwen

Locaties

PHB Deventer

Duurstedeweg 4

7418 CK Deventer

0570 – 63 44 55 Bekijk PHB Deventer

PHB Elst overzicht

PHB Elst

Kolk 5

6662 WE Elst

0481 – 365 111 Bekijk PHB Elst

PHB Nieuwegein overzicht

PHB Nieuwegein

Twentehaven 1

3433 PT Nieuwegein

085 – 064 77 15 Bekijk PHB Nieuwegein

PHB West locatie

PHB West

Timmerwerf 52

1969 NJ Heemskerk

085 – 064 77 10 Bekijk PHB West