PHB medewerkers

Hoe kiest u uw duurzame aannemer?

Een duurzame aannemer kiezen is geen beslissing om binnen een split second te maken. U moet kunnen vertrouwen op een discrete, transparante en betrouwbare partner voor uw persoonlijke project. Dankzij onze jarenlange ervaring als duurzame aannemer in Deventer weten wij als geen ander waar onze klant baat bij heeft. Wij zorgen ervoor dat u altijd op ons kunt bouwen. Wij staan voor:

  • Betrouwbaarheid – Afspraak is afspraak, daar kunt u bij ons van op aan;
  • Kwaliteit – Vakmanschap staat centraal. Wij zorgen ervoor, dat ons personeel de nieuwste cursussen heeft afgerond voor de beste kwaliteit;
  • Service – De klant is koning, maar wij adviseren u wel, wanneer wij dat nodig achten. Samen vormen wij een persoonlijk plan van aanpak voor iedere individuele klant.

Bovenstaande drie kernwaarden vormen de basis voor het lean bouwen. Dat wil zeggen, dat wij werken in een kortere bouwtijd met lagere faalkosten. Dit heeft als gevolg, dat de kostprijs lager wordt en dus uw rendement van uw nieuwe duurzame woning hoger wordt. Bovendien wordt het mogelijk gemaakt om de kwaliteit significant te verbeteren door middel van lean bouwen. Wilt u meer weten over lean bouwen of over onze werkwijze in z’n algemeen? Neem dan gerust contact op. Onze specialisten staan u graag te woord.

Waarom een duurzame aannemer?

Een duurzame aannemer weet precies waar u naar op zoek bent: Een energiezuinige woning, waarin u kunt investeren en terugverdienen. De kosten die u bespaart op gas, water en licht, komen voort uit het duurzaam bouwen van PHB Deventer. Daarnaast houden wij rekening met duurzaamheid en efficiëntie tijdens de bouw zelf. Zoals hierboven werd aangegeven, bouwen wij lean. Dit heeft direct invloed op de kosten, kostprijs en het rendement. Als daarnaast ook de woning energieneutraal is, dan snijdt het duurzame mes aan twee kanten!

duurzaam-huis-bouwen

Locaties

PHB Deventer

Duurstedeweg 4

7418 CK Deventer

0570 – 63 44 55 Bekijk PHB Deventer

PHB Elst overzicht

PHB Elst

Kolk 5

6662 WE Elst

0481 – 365 111 Bekijk PHB Elst

PHB Nieuwegein overzicht

PHB Nieuwegein

Twentehaven 1

3433 PT Nieuwegein

085 – 064 77 15 Bekijk PHB Nieuwegein

PHB West locatie

PHB West

Timmerwerf 52

1969 NJ Heemskerk

085 – 064 77 10 Bekijk PHB West