Duurzaam renoveren woning : bouwproject

Totale bouwprojecten

Naast dat wij uw woning duurzaam kunnen renoveren, kunt u bij ons ook terecht voor totale bouwtrajecten. Zowel voor overheden, corporaties, commerciële beleggers, onderwijsinstellingen en zorgorganisaties realiseren wij nieuwbouwprojecten. Door onze ruime ervaring en kennis kunnen wij bepalen wat haalbaar is voor het duurzaam laten renoveren van uw woning. Bij PHB Deventer kunt u terecht voor kleinschalige werkzaamheden tot middelgrote nieuwbouw-, renovatie-, en restauratieprojecten.

Werkwijze woning duurzaam laten renoveren

Bij PHB Deventer willen wij u tijdens het duurzaam laten renoveren van uw woning maximaal ontzorgen als het om bouwen gaat. Tijdens het duurzaam laten renoveren van uw woning voeren onze vakmensen met veel enthousiasme en liefde hun werkzaamheden uit. Echter, de bouwwerkzaamheden kunnen de dagelijkse gang van zaken verstoren. Bij PHB Deventer is het onze taak om de voorbereiding en uitvoering van de werkzaamheden zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarbij mogen samenwerking en communicatie niet ontbreken. Onze experts denken graag met u mee en vinden duidelijke communicatie belangrijk tijdens het proces. Er worden heldere afspraken gemaakt die misverstanden zullen voorkomen. Ons doel is de verwachtingen van de klant te overtreffen met een prachtig eindresultaat.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij PHB Deventer staan we voor betrouwbaarheid, kwaliteit en uitstekende service. Daarnaast vinden we maatschappelijk verantwoord ondernemen erg belangrijk. Duurzaam ondernemen is bij PHB Deventer een vanzelfsprekend onderdeel van de beleidsvoering. Het team van PHB Deventer houdt zich bezig met het bedenken en ontwikkelen van duurzame concepten voor onze klanten, zoals het duurzaam laten renoveren van uw woning. Daarbij hebben we respect voor mens, milieu en de omgeving. Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn in alle bedrijfsprocessen ingevoerd.

Contact duurzaam renoveren woning

Wilt u graag een professioneel verantwoord bedrijf dat uw woning duurzaam kan renoveren? Bij PHB Deventer kunt u niet alleen terecht voor renovatie, maar ook voor nieuwbouwprojecten, restauratie, service en onderhoud. PHB Deventer volgt alle ontwikkelingen en ziet daarin kansen, zowel op technisch en duurzaam als innovatief gebied.

Hout voor duurzaam renoveren woning

Locaties

PHB Deventer

Duurstedeweg 4

7418 CK Deventer

0570 – 63 44 55 Bekijk PHB Deventer

PHB Elst overzicht

PHB Elst

Kolk 5

6662 WE Elst

0481 – 365 111 Bekijk PHB Elst

PHB Nieuwegein overzicht

PHB Nieuwegein

Twentehaven 1

3433 PT Nieuwegein

085 – 064 77 15 Bekijk PHB Nieuwegein

PHB West locatie

PHB West

Timmerwerf 52

1969 NJ Heemskerk

085 – 064 77 10 Bekijk PHB West