Welk steentje draagt u bij aan de toekomst?

Wanneer u overweegt om nieuwbouw te laten bouwen, kies dan voor duurzaam nieuwbouw van PHB Deventer. De investering die u doet, verdient u zowel intrinsiek als extrinsiek terug in de toekomst. Enerzijds bespaart u op de lange termijn veel geld en anderzijds draagt u bij aan een beter milieu en omgeving. Door onze ervaring zorgen wij ervoor, dat uw nieuwbouwwoning duurzaam in energiegebruik en warmte is. Door goede isolatie en ventilatie te plaatsen, is uw leefomgeving zeer gezond en fris. Tevens wordt de warmte behouden tijdens de koude maanden en de warmte buitengelaten tijdens de warme maanden. Airco en verwarming hoeven zo weinig tot geen overuren te draaien, waardoor u op stroom en (warm) water kunt besparen.

PHB duurzaam nieuwbouw
PHB medewerkers

Duurzaam nieuwbouw door PHB Deventer

Om vanuit onze werkzaamheden milieu en omgeving in ogenschouw te houden, letten wij op de inzet van machines en middelen. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is geen streven, het is voor ons een vanzelfsprekendheid. Dit brengen wij over in onze bouwactiviteiten. Uitstoot van vervuilende gassen e.d. willen wij beperken tot een absoluut minimum. Daarnaast mag ons energieverbruik niet ten koste gaan van natuur en omgeving. Voertuigen en middelen zijn nou eenmaal nodig op de bouwplaats, maar vanuit MVO letten wij op brandstoffen en energie, zodat de omgeving zo min mogelijk te lijden heeft. Op deze manier dragen wij bij aan duurzaam nieuwbouw.

Wat zijn onze mogelijkheden?

Bij PHB Deventer kunt u niet alleen terecht voor duurzaam nieuwbouw. PHB Deventer helpt u ook bij het restaureren van uw gevel of pand. Wanneer uw pand vervallen is of schade heeft, kan restauratie de oplossing zijn om e.e.a. in ere te herstellen. Ook renovatie kan hierbij helpen. Schade of slijtage vraagt in sommige gevallen om renovatie. Laat onze specialisten u dan helpen. Heeft u (nog) geen schade, maar vraagt uw woning of gevel wel om controle? Dan is onderhoud aan uw woning ook een oplossing. Door goed onderhoud uit te voeren, voorkomt u grotere schade aan woning of gevel.

Locaties

PHB Deventer

Duurstedeweg 4

7418 CK Deventer

0570 – 63 44 55 Bekijk PHB Deventer

PHB Elst overzicht

PHB Elst

Kolk 5

6662 WE Elst

0481 – 365 111 Bekijk PHB Elst

PHB Nieuwegein overzicht

PHB Nieuwegein

Twentehaven 1

3433 PT Nieuwegein

085 – 064 77 15 Bekijk PHB Nieuwegein

PHB West locatie

PHB West

Timmerwerf 52

1969 NJ Heemskerk

085 – 064 77 10 Bekijk PHB West