Advies

Onze afdeling Duurzaamheid & Innovatie speelt op dat vlak een cruciale rol in het adviseren van onze opdrachtgevers. Wij bieden uitgebreide ondersteuning en expertise in het realiseren van duurzame nieuwbouw- en renovatieprojecten. We hebben meerdere EPA-adviseurs in dienst die zijn gecertificeerd om energielabels te verstrekken en die advies geven op het gebied van de BENG-systematiek. 

Het hebben van een eigen team van EPA-adviseurs betekent dat we in staat zijn om onze opdrachtgevers gedurende het gehele traject te adviseren. Dit omvat het verstrekken van deskundig advies tijdens het bouwproces, het maken van BENG-berekeningen voor de vergunningsaanvraag en wij zijn gecertificeerd om, na oplevering van een project, de definitieve energielabels uit te geven op basis van de NTA8800-norm. Deze labels zijn een officiële bevestiging van de energieprestaties van een gebouw en zijn van grote waarde voor eigenaren en gebruikers. 

Beng en Energielabeling 3
Beng en Energielabeling 1

Duurzaamheid en investering

Een ander belangrijk aspect van de diensten van onze afdeling is het vinden van een optimaal evenwicht tussen duurzaamheid en investering. We begrijpen dat onze opdrachtgevers zoeken naar manieren om milieuvriendelijk te bouwen zonder compromissen te sluiten op het gebied van kosten en efficiëntie. Onze adviseurs zijn experts in het vinden van dit evenwicht, en adviseren over oplossingen die zowel duurzaam als kosteneffectief zijn.