Mogelijkheden bij PHB Deventer

Bij PHB Deventer zijn de mogelijkheden op het gebied van nieuwbouw, renovatie en het duurzaam bouwen van een huis eindeloos. Wij kunnen u niet alleen helpen met duurzame renovaties, maar ook alle werkzaamheden binnen en buiten het pand uitvoeren. Onze professionele medewerkers helpen u bij het herstellen van uw pand. Wanneer uw woning of pand schade of slijtage oploopt, kan renovatie voor herstel zorgen. Daarom is onderhoud van uw pand erg belangrijk. Zo voorkomt u schade en verlengt u de levensduur van uw huis, dak of gevel aanzienlijk verlengen.

Duurzaam bouwen

De voordelen van duurzaam huis bouwen

Er zijn veel voordelen als u duurzaam een huis laat bouwen bij PHB Deventer. Wij focussen ons op een aantal aspecten die te maken hebben met mens en omgeving, zoals:

  • De gezondheid en het welzijn van medewerkers. Zo maken we gebruik van verstelbare bureaus, leveren we bedrijfsfietsen, hiernaast zorgen we er ook voor dat we vers fruit op het kantoor hebben.
  • Schoon water en sanitaire voorzieningen. We zijn in onderhandeling om ervoor te zorgen dat we binnen het bedrijf water kunnen besparen.
  • Een betaalbaar en duurzaam huis laten bouwen. Door zelf duurzame energie op te wekken, kunnen we het energielabel verlagen.
  • Duurzame steden en gemeenschappen. Ons team adviseert opdrachtgevers om de juiste keuze te maken op het gebied van duurzaamheid en innovatie.
  • Door zo min mogelijk te printen, afval te scheiden en elektrische auto’s te stimuleren, werken we aan het reduceren van het klimaat.
  • Partnerschap om doelstellingen te bereiken. De twee belangrijkste voordelen voor duurzaamheid is het delen van onze kennis en transparantie.
Duurzaam PHB

Locaties

PHB Deventer

Duurstedeweg 4

7418 CK Deventer

0570 – 63 44 55 Bekijk PHB Deventer

PHB Elst overzicht

PHB Elst

Kolk 5

6662 WE Elst

0481 – 365 111 Bekijk PHB Elst

PHB Nieuwegein overzicht

PHB Nieuwegein

Twentehaven 1

3433 PT Nieuwegein

085 – 064 77 15 Bekijk PHB Nieuwegein

PHB West locatie

PHB West

Timmerwerf 52

1969 NJ Heemskerk

085 – 064 77 10 Bekijk PHB West