Waarom bouwbedrijf Zutphen PHB Deventer?

Als bouwbedrijf zijn wij werkzaam in Zutphen en omstreken. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende bouwprojecten. Wij ontzorgen u maximaal als het om de (ver)bouw van uw woning gaat. Of het nu gaat om schade, onderhoud of een volledige verbouwing, wij gaan graag aan de slag met uw hulpvraag. Door onze jarenlange ervaring hebben wij de kennis in huis om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

  • Betrouwbaar: bij ons is afspraak ook daadwerkelijk afspraak. U kunt altijd van ons op aan.
  • Kwaliteit: wij leveren altijd vakwerk van de bovenste plank.
  • Service: klantvriendelijkheid en -tevredenheid staan bij ons erg hoog in het vaandel. Wij hanteren altijd een persoonlijke aanpak en hebben op ieder moment aandacht voor u.
PHB aanemersbedrijf Zuthpen

Waarvoor kunt u terecht bij PHB Deventer?

Wij werken als bouwbedrijf Zutphen met veel passie aan alle opdrachten. Onze werkzaamheden variëren van kleinschalige service- en onderhoudswerkzaamheden tot middelgrote renovatie-, restauratie- en nieuwbouwprojecten. Ook voor verbouw en onderhoud bent u bij PHB Deventer aan het juiste adres. U kunt bij ons bouwbedrijf in en om Zutphen terecht voor dag-tot-dag projecten en lange looptijdprojecten. Wij zijn van alle markten thuis en zo kunt u dus met ieder project bij ons terecht!

PHB bouwbedrijf Zuthpen

Locaties

PHB Deventer

Duurstedeweg 4

7418 CK Deventer

0570 – 63 44 55 Bekijk PHB Deventer

PHB Elst overzicht

PHB Elst

Kolk 5

Elst

0481 – 365 111 Bekijk PHB Elst

PHB Nieuwegein overzicht

PHB Nieuwegein

Twentehaven 1

3433 PT Nieuwegein

085 – 064 77 15 Bekijk PHB Nieuwegein

PHB West locatie

PHB West

Timmerwerf 52

1969 NJ Heemskerk

085 – 064 77 10 Bekijk PHB West