Waarom een aannemer in Deventer?

Bij het kiezen van een aannemer is het belangrijk dat u het gevoel dat u op de aannemer kunt bouwen. U laat namelijk een persoonlijk project over aan iemand anders. Bij PHB Deventer realiseren wij als ontwikkelende ondernemer een omgeving waarin u zich prettig voelt. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat de mogelijkheden zijn. U bent bij ons verzekerd van de volgende punten.

  • Betrouwbaarheid – U kunt altijd op ons aan, een afspraak is een afspraak.
  • Kwaliteit – Wij leveren enkel vakmanschap.
  • Service – Klantvriendelijkheid en een persoonlijke aanpak van uw project zijn voor ons van het grootste belang.
PHB het hegius
PHB aanemersbedrijf Deventer

Van nieuwbouw tot restauratie in Deventer

Ons aannemersbedrijf is van alle markten thuis. Onze werkzaamheden variëren van kleinschalige service- en onderhoudswerkzaamheden tot middelgrote nieuwbouw-, renovatie- en restauratieprojecten. PHB is uw aannemersbedrijf voor al uw bouwprojecten. Wij bouwen lean, oftewel: een kortere bouwtijd, hogere kwaliteit, verlaging van de faalkosten en daarmee verlaging van de kostprijs en verbetering van het rendement. Waarom? Omdat wij vinden dat u dat verdient. Wanneer u op zoek bent naar een gespecialiseerd aannemersbedrijf in Deventer en omstreken, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij kunnen u vrijblijvend adviseren als aannemer en kunnen u een zeer gerichte offerte aanbieden.

Samen werken aan de duurzame toekomst

Wij bouwen met het oog op de toekomst, oftewel ‘bouwen voorbij morgen’. Dit betekent dat wij zoveel mogelijk bouwen op een duurzame manier met respect voor mens, milieu en omgeving. Wij dragen graag bij aan het bereiken van het door de overheid gestelde doel, een energieneutraal gebouwde omgeving in 2050. Hoe doen wij dit? Dit doen wij met ons team ‘Duurzaamheid & Innovatie’. Het team houdt zich bij PHB Deventer bezig met het bedenken en ontwikkelen van slimme duurzame concepten voor onze klanten. Tijdens dit proces wordt nauw samen gewerkt met leveranciers van innovatieve producten in de bouw. Voor onze klanten betekent dit goede kwaliteit krijgen op een duurzame wijze. Bent u benieuwd naar de duurzame mogelijkheden voor uw project? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers staan u graag te woord.

PHB bouwbedrijf

Locaties

PHB Deventer

Duurstedeweg 4

7418 CK Deventer

0570 – 63 44 55 Bekijk PHB Deventer

PHB Elst overzicht

PHB Elst

Kolk 5

Elst

0481 – 365 111 Bekijk PHB Elst

PHB Nieuwegein overzicht

PHB Nieuwegein

Twentehaven 1

3433 PT Nieuwegein

085 – 064 77 15 Bekijk PHB Nieuwegein

PHB West locatie

PHB West

Timmerwerf 52

1969 NJ Heemskerk

085 – 064 77 10 Bekijk PHB West